2022-02-15 08:10:22• hírek • Bede Emőke

Alkalmi légyott helyett kiraboltak egy férfit

Egy 22 éves, Szatmár megyei fiatalember egy internetes társkeresőn nőnek adta ki magát, majd behálózott egy másik, 32 éves férfit. Amikor utóbbi személyesen is felkereste a „álmai hölgyét”, kiderült, hogy valójában egy fiatalembert rejtett a női profil.

Február 11-én 6 óra 50 perc körül egy 32 éves férfi arról értesítette a dévai rendőrséget, hogy néhány órával korábban egy internetes platformon megismerkedett egy fiatal nővel, majd rövid chatelést követően úgy döntöttek, hogy személyesen is találkoznak. Megérkezve azonban a címre, a férfi megrökönyödött, hiszen nem az online megismert hölgy fogadta a lakásban, hanem egy fiatalember. Érthető módon a férfi szeretett volna meglépni a balul elsült légyottról, azonban a fiatal kulcsra zárta az ajtót, majd pénz kért az „okozott kellemetlenség kárpótlásaként”. Mivel az átejtett személy a kért összeget nem volt hajlandó kifizetni, ezért a csaló behúzott neki egyet, majd ellopta a pénztárcáját.


A rendőrség minősített rablás és fogva tartás miatt indított nyomozást, és rövid időn belül sikerült azonosítaniuk a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított személyt, egy 22 éves, Szatmár megyei fiatalembert.


A szóban forgó személyt 24 órára őrizetbe vették, illetve kezdeményezték ellene az előzetes letartóztatást is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: